Contact

Er zijn verschillende manieren van contact mogelijk, zoals; face to face contact, telefonisch contact, via skype en via whereby (videobellen). Ik overleg per gesprek in welke vorm het gesprek het meest passend is voor zowel mezelf als voor de ander.

Je kunt zowel telefonisch als via mail contact met mij opnemen:

tel.: 076-5152088

mail: info@corinedenotter.nl

Clienten die mijn oude Gmail adres nog hebben kunnen daar ook gerust berichten naartoe sturen, die komen gewoon aan.

Op de dagen dat de praktijk geopend is (dinsdag, woensdag en vrijdag om de 14 dagen) probeer ik binnen 1 tot 2 dagen te reageren.

Afhankelijk van de Covid situatie tref ik passende maatregelen.

Momenteel neem ik door grote drukte zelf zelden nieuwe cliƫnten meer aan. Daarbij moet gerekend worden op een wachttijd van gemiddeld 8 maanden, soms meer.

Ik wil je vragen om een afspraak minstens 24 uur van tevoren af te zeggen anders moet ik deze in rekening brengen.

De praktijk is gevestigd in het pand van het Maatschappelijk Werk in de Willemstraat 20 in Breda waar parkeren met de auto (betaald/muntgeld! of via parkeerapp) mogelijk is. Parkeren kan ook in de omliggende straten van de Willemstraat. Fietsen mogen sinds een aantal jaren niet meer voor de deur gestald worden. Wel mogen ze geplaatst worden in daarvoor bestemde fietsvakken op de stoep in de Willemstraat en in de fietsenstalling van de NS aan zowel de centrumzijde als de Belcrumkant.

Daarnaast zijn er twee bushaltes op loopafstand, (een bij het NS-station (2 minuten lopen ) en een bij de bushalte Vlaszak (7 minuten lopen)) waardoor de praktijk ook met het openbaar vervoer te bereiken is.