Contact

In verband met de landelijke maatregelen mbt het coronavirus is de praktijk momenteel wel geopend maar in aangepaste vorm. Ik ben voorlopig alleen een dag in de week persoonlijk aanwezig voor face to face gesprekken. Op de overige 2 werkdagen werk ik alleen met telefonisch- skype- en wherebycontact (videobellen). In het pand waarin mijn praktijk gevestigd is aan de Willemstraat in Breda, is namelijk de afspraak gemaakt dat de bezetting door hulpverleners gespreid wordt over de week.

Je kunt zowel telefonisch als via mail contact met mij opnemen:

tel.: 076-5152088

mail: info@corinedenotter.nl

Clienten die mijn oude Gmail adres nog hebben kunnen daar ook gerust berichten naartoe sturen, die komen gewoon aan.

Op de dagen dat de praktijk geopend is (dinsdag, woensdag en vrijdag om de 14 dagen) probeer ik binnen 1 tot 2 dagen te reageren.

Momenteel neem ik door grote drukte zelf geen nieuwe clienten meer aan. Wel kunnen mensen die niet verzekerd zijn bij CZ, Nationale Nederlanden, Ohra en enkele andere kleine zorgmaatschappijen zich bij mij aanmelden om te onderzoeken of zij eventueel, via mijn praktijk, bij een prettige en deskundige collega, waarmee ik samenwerk, in behandeling kunnen komen

Ik wil je vragen om een afspraak minstens 24 uur van tevoren afzeggen anders moet ik deze in rekening brengen.

De praktijk is gevestigd in het pand van het Maatschappelijk Werk in de Willemstraat 20 in Breda waar parkeren met de auto (betaald/muntgeld! of via parkeerapp) beperkt mogelijk is. Parkeren kan wel in de omliggende straten van de Willemstraat. Fietsen mogen sinds de zomer van 2016 niet meer voor de deur gestald worden. Wel mogen ze gestald worden in daarvoor bestemde fietsvakken op de stoep in de Willemstraat en in de fietsenstalling van de NS aan zowel de centrumzijde als de Belcrumkant.

Daarnaast zijn er twee bushaltes op loopafstand, (een bij het NS-station (2 minuten lopen ) en een bij de bushalte Vlaszak (7 minuten lopen)) waardoor de praktijk ook met het openbaar vervoer te bereiken is.